Αρχική » Grid with Sidebar » Διεθνης Εκθεση Outdoor Expo 2014 στο MEC

Διεθνης Εκθεση Outdoor Expo 2014 στο MEC

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
Μια νέα, δυναμική και πολυεπίπεδη έκθεση πρόκειται να πραγματοποιηθεί  από τις 27-30 Μαρτίου στο MEC Παιανίας, στο μεγαλύτερο και πλέον σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας.
 
Στους χώρους της έκθεσης θα φιλοξενηθούν επαγγελματίες προϊόντων και υπηρεσιών υπαίθριων δραστηριοτήτων που αφορούν το Κυνήγι, το Ψάρεμα, τη Σκοποβολή, καθώς και τη Κυνοφιλία.
 
Πρωταρχικός στόχος της Outdoor Expo 2014 είναι να φέρει σε επαφή επαγγελματίες και επισκέπτες , να ενημερώσει το κοινό για τις νέες τάσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες  της σημερινής αγοράς , αλλά και να δημιουργήσει ένα ευχάριστο κλίμα με τις παράλληλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, επιδείξεις και happenings που θα λαμβάνουν μέρος κατά τη διάρκεια της έκθεσης.
 
Στην Outdoor Expo 2014 θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι και πιο έγκυροι επαγγελματίες στο είδος τους, ενώ παράλληλα το κοινό θα έχει τη μοναδική εμπειρία να ζήσει από κοντά τις κυνοφιλικές επιδείξεις  σε ένα εντυπωσιακό και πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, ειδικά διαμορφωμένο τερέν, από τους μεγαλύτερους κυνοφιλικούς Ομίλους της Ελλάδας.
 
Την έκθεση διοργανώνει η Theasis Expo, μια νέα καινοτομική εταιρεία στο χώρο της διοργάνωσης  εκθέσεων και τελεί υπό την αιγίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΣΚ.Ο.Ε.), της Πανελλήνιας Ένωσης Βιοτεχνών Εμπόρων Κυνηγετικών Ειδών (Π.Ε.Β.Ε.Κ.Ε.) και έχει την υποστήριξη σημαντικών επιχειρηματικών και επαγγελματικών φορέων .
 
Περισσότερες πληροφορίες για την Outdoor Expo 2014 , θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης  :  www.outdoorexpo.gr
 
 Σας περιμένουμε για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία!
 
 
 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ