Αρχική » Grid with Sidebar » Διαμαρτυρία έναντι στο κυνήγι του αγριόχοιρου

Διαμαρτυρία έναντι στο κυνήγι του αγριόχοιρου

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Ειρηνική διαμαρτυρία πραγματοποίησαν την Τετάρτη 14 Αυγούστου έξω από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων.
 
Οι ακτιβιστές ζητούσαν  την άμεση ανάκληση της Υπουργικής απόφασης που υπόγραψε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης στις 5 Αυγούστου η οποία επιτρέπει το άνευ περιορισμού κυνήγι άγριων χοίρων. Σον δικαιολογία για αυτήν την απόφαση είχε δοθεί ο υπερπληθυσμός των ζωών και η διαφαινόμενη επιδημία Βουβωνικής Πανώλης.
 
 
Αντιπροσωπεία των ακτιβιστών είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου εφόσον ο Υπουργός απουσίαζε, στον οποίο και παρέδωσαν ψήφισμα. Ο Γενικός γραμματέας υποσχέθηκε θα το μεταβιβάσει στον Υπουργό και κάλεσε τους ακτιβιστές σε συνάντηση όταν θα γυρίσει ο ίδιος ο Υπουργός για να του υποβάλουν απευθείας τα αιτήματα τους.
 
Από την πλευρά τους οι διαδηλωτές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να επαγρυπνούν για την προστασία της χλωρίδας και της πανίδας, ενώ τόνισαν ότι θα υπάρξουν και άλλες δράσεις το επόμενο προσεχές διάστημα.

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ