Αρχική » Grid with Sidebar » Διάσωση τραυματισμένου ζαρκαδιού από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς

Διάσωση τραυματισμένου ζαρκαδιού από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κιλκίς

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το παρακάτω περιστατικό αποδεικνύει περίτρανα και για πολλοστή φορά ότι οι Κυνηγοί (με Κ κεφαλαίο) είναι αναμφισβήτητα οι πανταχού παρών, άμισθοι φύλακες άγγελοι της άγριας ζωής !!!

SVESTONOF

Την Πέμπτη 22/07/21 γύρω στις 23:00 διερχόμενος οδηγός εντόπισε στον επαρχιακό δρόμο Κολχίδας Κιλκίς, τραυματισμένο αρσενικό ζαρκάδι περίπου 3 χρονών, χτυπημένο πιθανότατα από τροχαίο και αμέσως ενημέρωσε τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, Χαράλαμπο Βασιλειάδη ο οποίος μετέβη επιτόπου στο σημείο για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο άτυχο ζώο. Μετά την ηρεμιστική ένεση και το απαραίτητο σκέπασμα των ματιών ώστε το ζώο να νιώθει μια κάποια ηρεμία ηρεμία, ο κύριος Βασιλειάδης το μετέφερε στο κέντρο περίθαλψης που λειτουργεί εντός του εκτροφείου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς για να το αναλάβει κτηνίατρος της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας.

Σήμερα 3 μέρες μετά το ζαρκάδι είναι καλά στην υγεία του και παραμένει φιλοξενούμενο στις εγκαταστάσεις του Κ. Σ. Κιλκίς, έως ότου κριθεί έτοιμο για την επανένταξη του στο φυσικό του περιβάλλον χάρη στην ευαισθησία και στις συντονισμένες ενέργειες ενός ΚΥΝΗΓΟΥ !!!

του Αλέξανδρου Παλαιολόγου για το iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ