Αρχική » Grid with Sidebar » Δημιουργία πευκοδάσους από τον κυνηγετικό σύλλογο Λεχαινών

Δημιουργία πευκοδάσους από τον κυνηγετικό σύλλογο Λεχαινών

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η περιοχή Κραγκαρέϊκα ανήκει στην ιδιοκτησία της Δημοτικής Κοινότητας Λεχαινών, όπου με πρωτοβουλία του κυνηγετικού συλλόγου Λεχαινών θα δημιουργηθεί ένα δάσος με πεύκα, λεύκες και ευκαλύπτους.
 
Μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής θα φυτέψουν τα δέντρα από αύριο Τετάρτη στις 10.30 το πρωί, κάνοντας την περιοχή να ανασταίνει από την εικόνα πρασίνου.
 
Σημαντική ήταν η βοήθεια των εθελοντών, όπου αξίζουν χίλια μπράβο για την προσφορά τους, προκειμένου να καθαριστεί η έκταση από τα μπάζα που ασυνείδητοι έριχναν εδώ και καιρό, καταστρέφοντας την ομορφιά του τόπου. Επίσης, οι ίδιοι άνοιξαν κα τους λάκκους για να γίνει η δενδροφύτευση από τους μαθητές.
 
Συγκεκριμένα, το αγροτεμάχιο  παραχωρήθηκε στο Σύλλογο έπειτα από ενέργειες που αρχικά έγιναν από τον Πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Βέρροιο όπου στη συνέχεια πρότεινε στον κ. Γ. Γαλάτη, Πρόεδρο Τοπικής Κοινότητας την ιδέα της δενδροφύτευσης.  Ο κ. Ναμπίλ-Ιωσήφ μοράντ αφού ενημερώθηκε για την περίφημη ιδέα, έσετιλε μηχανήμτα για την απομάκρυνση των μπαζών, ενώ θα ποτίζεται με αρδευτικά μέσα που θα διαθέσει ο κ. Πέτρος Κράγκαρης.
 
Πηγή:ilia24.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ