Αρχική » Grid with Sidebar » Γ. Κουτσούκος : Ποιές είναι οι προθέσεις του κ. Τσιρώνη ενόψει της νέας κυνηγητικής περιόδου ;

Γ. Κουτσούκος : Ποιές είναι οι προθέσεις του κ. Τσιρώνη ενόψει της νέας κυνηγητικής περιόδου ;

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηλείας κ. Γιάννης Κουτσούκος κατέθεσε ερώτηση στη βουλή με θέμα “Οι ρυθμίσει της νέας κυνηγητικής περιόδου”. Πιο συγκεκριμένα  αναφέρει στην ερώτηση :

SVESTONOF
 
Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
           κ. Παναγιώτη Σκουρλέτη
 
Θέμα: «Οι ρυθμίσεις της νέας κυνηγητικής περιόδου».
 
Ανησυχία επικρατεί στον κόσμο των χιλιάδων κυνηγών, μεταξύ των οποίων και 7.000 περίπου Ηλείοι, σχετικά με τις ρυθμίσεις της νέας κυνηγητικής περιόδου.
 
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από το αρμόδιο Υπουργείο, ενώ βρισκόμαστε μόλις 20 μέρες πριν την καθιερωμένη έναρξη της κυνηγητικής περιόδου.
 
Η ανησυχία των κυνηγών, αλλά και χιλιάδων επαγγελματιών που εμπλέκονται στον κύκλο του κυνηγιού, βρίσκεται στο γεγονός ότι ενδεχόμενα  το Υπουργείο δεν θα αρκεστεί στις περικοπές της περσινής του ρυθμιστικής απόφασης, αλλά θα προχωρήσει και σε νέες.
 
Επιπλέον για τους κυνηγούς του Ν. Ηλείας υπάρχει το πρόσθετο πρόβλημα που δημιούργησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με την απόφασή του για την απαγόρευση του κυνηγίου στην περιοχή του Κυπαρισσιακού κόλπου, καθώς και με τις προβλέψεις που θα περιλαμβάνει το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.
 
Για τους λόγους αυτούς ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:
 
Ποιες είναι οι προθέσεις του ενόψει της νέας κυνηγητικής περιόδου και πότε θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις;  
 
Ο Ερωτών Βουλευτής
 
Γιάννης Κουτσούκος
demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ