Αρχική » Grid with Sidebar » Γυναίκα παντρεύτηκε με… δέντρο και άλλαξε το επίθετό της σε κουφοξυλιά

Γυναίκα παντρεύτηκε με… δέντρο και άλλαξε το επίθετό της σε κουφοξυλιά

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Η μητέρα, που φροντίζει τον αυτιστικό γιο της παράλληλα με την περιβαλλοντική της εργασία, επισκέπτεται το δέντρο έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

SVESTONOF

Εντύπωση προκαλεί μία ιστορία μιας 37χρονης που παντρεύτηκε… ένα δέντρο.

Η 37χρονη Κέιτ Κάνινγκχαμ, η οποία άλλαξε το επώνυμό της σε Έλντερ (κουφοξυλιά) όταν παντρεύτηκαν μαζί με το δέντρο το 2019 στο Σέφτον του Μέρσεϊσαϊντ, ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι ήταν πιο αγαπημένο από ποτέ αυτή την εορταστική περίοδο που πέρασε.

Η μητέρα, που φροντίζει τον αυτιστικό γιο της παράλληλα με την περιβαλλοντική της εργασία, επισκέπτεται το δέντρο έως και πέντε φορές την εβδομάδα.

Κρατάει χρόνια… αυτή η κολόνια

Η Κέιτ παντρεύτηκε το δέντρο πριν από τρία χρόνια σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια σχετικά με την κατασκευή παράκαμψης μέσα από το τοπικό της πάρκο εκείνη την εποχή.

Όπως είπε, το δέντρο την ολοκληρώνει και η αγάπη της έχει μεγαλώσει από τον γάμο τους στο Rimrose Valley Country Park τον Σεπτέμβριο του 2019.

Περιέγραψε το δέντρο ως μέρος της οικογένειάς της και είπε ότι η ένωσή τους άλλαξε τη ζωή της προς το καλύτερο. Η Κέιτ υπογράφει ακόμη και τις χριστουγεννιάτικες κάρτες της ως «Κύριος και Κυρία Έλντερ».

Η πρώην βοηθός καθηγητή παραδέχτηκε ότι μερικές φορές πραγματοποιεί έως και πέντε επισκέψεις την εβδομάδα, με αυτό να επιταχύνεται κατά τη διάρκεια του lockdown.

Πηγή : in.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ