Αρχική » Grid with Sidebar » Γουρουνια εφαγαν αγροτη

Γουρουνια εφαγαν αγροτη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Τον μυστηριώδη θάνατο ενός αγρότη από το Όρεγκον, που βρέθηκε νεκρός την Τετάρτη στη φάρμα του, ερευνούν οι Αρχές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο αγρότης κατασπαράχθηκε από τα γουρούνια του.

 Όπως γνωστοποιήθηκε, ο 70χρονος έφυγε το πρωί να ταΐσει τα ζώα, όμως οι ώρες περνούσαν κι εκείνος δεν επέστρεφε πίσω.Ένας συγγενής του ανησύχησε και πήγε στην φάρμα, όπου ήρθε αντιμέτωπος με εικόνες φρίκης. Ο αγρότης ήταν πεσμένος στο χοιροστάσιο και δεν είχαν απομείνει παρά τα λείψανά του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν ο αγρότης είχε δεχθεί επίθεση από κάποιο από τα γουρούνια. 

Το  πιθανότερο σενάριο είναι ότι ο 70χρονος έπαθε έμφραγμα ή λιποθύμησε με αποτέλεσμα να πέσει στο χοιροστάσιο και να κατασπαραχθεί από τα ζώα.Υπάρχει επίσης το ενδεχόμενο τα γουρούνια να του επιτέθηκαν και να τον έριξαν κάτω, ενώ η αστυνομία δεν αποκλείει ακόμα το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Πάντως και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αντίστοιχα περιστατικά.

Το 2004 μια γυναίκα από τη Ρουμανία φαγώθηκε από τα γουρούνια της, αφού πρώτα την έριξαν κάτω με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της.

 

econews.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ