Αρχική » Grid with Sidebar » Γιλέκα για προστασία των κυνηγόσκυλων από τους λύκους θα δώσει ο Φορέας Διαχείρισης Ροδόπης

Γιλέκα για προστασία των κυνηγόσκυλων από τους λύκους θα δώσει ο Φορέας Διαχείρισης Ροδόπης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Σε συνέντευξη που έδωσε ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης της Οροσειράς Ροδόπης σε εφημερίδα της Δράμας κάνει μια σημαντική ανακοίνωση. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει :“……ο ΦΔΟΡ θα προμηθευτεί ειδικά προστατευτικά γιλέκα για τους κυνηγετικούς σκύλους και θα τα προχωρήσει για πιλοτική εφαρμογή σε συνεργασία με κυνηγετικούς συλλόγους”.
 
Πάρτε σειρά λοιπόν κυνηγοί της Δράμας για να προμηθευτείτε από τον ΦΔΟΡ γιλέκα που θα προστατεύουν τα σκυλιά σας από τις επιθέσεις των λύκων (ή σκύλων). 
 
Βέβαια όταν στον ΦΔΟΡ αντιληφθούν για το πόσο κοστίζουν αυτά τα γιλέκα μάλλον θα αλλάξουν γνώμη. Ο πρόεδρος του ΦΔΟΡ είναι κυνηγός και ξέρει πολύ καλύτερα από τον καθένα τι σημαίνει ένα τέτοιο βαρύ γιλέκο για ένα μικρόσωμο κυνηγόσκυλο. Στην ουσία δεν μπορεί να κυνηγήσει. 
 
Τελικά αυτό που θέλουν είναι να διώξουν τους κυνηγούς και τους κτηνότροφους από τα βουνά για να μπορεί ο λύκος και οποιοδήποτε άλλο «χρήσιμο» ζώο για τις γνωστές ΜΚΟ, να αναπτύσσεται εις βάρος όλων των υπολοίπων.
 
Εξάλλου είναι γνωστή η αντικυνηγετική στάση των περισσότερων στελεχών του ΦΔΟΡ. Ενός Φορέα που είναι η πειθήνιο όργανο των περιβαλλοντικών ΜΚΟ.
 
Η μόνη λύση είναι ο έλεγχος του πληθυσμού. Και σε πρώτη φάση καλό είναι να προσπαθήσετε να καταμετρήσετε τον πληθυσμό του λύκου στο νομό Δράμας. Μετά βλέπουμε.
 
Διαβάστε ΕΔΩ όλη τη συνέντευξη.
 
Le Chasseur
 
 
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ