Αρχική » Grid with Sidebar » Γενικη Συνελευση ΣΤ ΚΟΜΑΘ 2013

Γενικη Συνελευση ΣΤ ΚΟΜΑΘ 2013

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF

 

Δεν ήταν χρονιά αρχαιρεσιών όμως  πραγματοποιήθηκε ανακατανομή αξιωμάτων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤ’ΚΟΜΑΘ. Τη θέση του Προέρδου κ. Ιωάννη Πολυχρόνη πήρε ο κ. Νικόλαος Καλογεράκος ο οποίος ήταν Γ.Γραμματέας στο προηγούμενο Δ.Σ. Έτσι το ΔΣ της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ διαμορφώνεται ως εξής :

 

Πρόεδρος                           :  Καλογεράκος Νικόλαος

Αντιπρόεδρος                    :  Γιαπουτζής Απόστολος

Γενικός Γραμματέας        : Πολυχρόνης Ιωάννης

Ταμίας                                  : Σοφιανίδης Γεώργιος

Μέλη                                    : Ευμοιρίδης Δημήτριος

                                                 Σερραίος Λοΐζος 

                                                Τσιώμπρας Νικόλαος

 

Ο κ. Καλογεράκος ασχολείται πολλά χρόνια με τα κυνηγετικά δρώμενα, είναι ικανότατος και έχει όρεξη να προσφέρει και στη ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ και γενικότερα στο κυνήγι. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο του κ. Πολυχρόνη.

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 η Γενική Συνέλευση της ΣΤ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας στο αμφιθέατρο “Δημήτριος Ευρυγένης” του Κέντρου Ευρωπαικού Δικαίου στη Θεσσαλονίκη. 

 

 

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και η συμμετοχή των κυνηγετικών συλλόγων ήταν εντυπωσιακή όχι μόνο σε παρουσία αλλά και σε συμμετοχή στον διάλογο που διεξήχθη. Συζητήθηκαν πολλά από τα προβλήματα που αφορούν το κυνήγι και σίγουρα είναι παρήγορη η παρουσία πολλών νέων προεδρείων στους κυνηγετικούς συλλόγους που προέκυψαν μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες. 

Νέα προεδρεία που έχουν δίψα για να παράγουν έργο και θα χρειαστούν την αμέριστη βοήθεια της ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ.

 

Στα αρνητικά της γενικής συνέλευσης ήταν η απομόνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εξαιτίας της μη καταβολής της έκτακτης εισφοράς υπέρ ΣΤ’ ΚΟΜΑΘ. Μιας έκτακτης εισφοράς που αν και στην περσινή γενική συνέλευση είχε ψηφίσει υπέρ της καταβολής της, εντούτοις δεν την κατέβαλε ποτέ (διαβάστε εδώ την κοινή ανακοίνωση που είχαν δημοσιεύσει οι υπόλοιποι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης).

 

Έντονη ήταν η αντίδραση και άλλων κυνηγετικών συλλόγων – πέρα από τους Συλλόγους που θίγονται άμεσα- οι οποίοι αναρωτήθηκαν, εάν είναι αφελής που πληρώνουν την έκτακτη εισφορά. Σε απάντηση αυτών των επικρίσεων ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης απάντησε ότι αν οι μικροί σύλλογοι έχουν πρόβλημα θα δώσει από 240 ΕΥΡΩ σε κάθε σύλλογο προκαλώντας τον εκνευρισμό και την αγανάκτηση των παρευρισκομένων.

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι ο πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας για την καταβολή της φετινής έκτακτης εισφοράς δεν ήταν καν μέσα στην αίθουσα.

 

 

Πέρα όμως από το θέμα της έκτακτης εισφοράς έγινε ο απολογισμός του 2012 και ο προυπολογισμός του 2013. Επίσης συζητήθηκαν και μια σειρά από θέματα όπως:

Πρέπει να σημειώσουμε ότι έγινε ειδική αναφορά για τους δύο αδικοχαμένους προέδρους των κυνηγετικών συλλόγων Κιλκίς και Κάτω Νευροκοπίου καθώς και για τον Συντονιστή των Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Θράκης.

 

Τέλος μοιράστηκαν και 1000 τεύχη από την έκδοση του ΠΑΝ-ΘΗΡΑΣ 2013 που μόλις κυκλοφόρησε.

 

ihunt.gr

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ