Αρχική » Grid with Sidebar » Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Γ΄ Κ.Ο.Π.

Γενική Συνέλευση και Αρχαιρεσίες της Γ΄ Κ.Ο.Π.

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19-7-2020 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» η ετήσια τακτική γενική συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τη συμμετοχή εκπροσώπων των Κυνηγετικών Συλλόγων όλης της Πελοποννήσου και των νήσων Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Ιθάκης.

SVESTONOF

Στο προσκήνιο τέθηκαν τα φιλοθηραματικά έργα και δράσεις της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου καθώς και η εύρυθμη λειτουργία της Θηροφυλακής, τα οποία αναλύθηκαν και συζητήθηκαν διεξοδικά, ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός έτους 2019 και ο προϋπολογισμός έτους 2019 της Ομοσπονδίας.

Στην Γενική Συνέλευση παρέστη ο εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου ο οποίος εξήρε τον ορθό τρόπο διαχείρισης που ακολουθεί η Ομοσπονδία τα δύο τελευταία χρόνια και που σαν απόρροια είχε την έγκριση των απολογισμών της και την άριστη πλέον συνεργασία με την δημόσια διοίκηση.

Επίσης, πριν την διαδικασία των εκλογών η Γ΄ Κ.Ο.Π. προέβη στην βράβευση τριών συνταξιούχων θηροφυλάκων για την ουσιαστική και πολύτιμη προσφορά τους στην προστασία του θηράματος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που προέκυψε κατά σειρά εκλογής αποτελείται από τους: Γραμματσούλιας Παναγιώτης ο οποίος έλαβε 44 ψήφους από τους 45 Κυνηγετικούς Συλλόγους που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ενώ ένας ψήφος ήταν άκυρος, λαμβάνοντας το 100% της προτίμησης του σώματος της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας. Ακολούθησαν με 40 ψήφους ο Παπαδάτος Ανδρέας, με 35 ο Κωνσταντόπουλος Αλκιβιάδης, με 34 ο Αναστασόπουλος Σπύρος, με 34 ο Κατσαρελάς Νίκος, με 33 ο Παπανδρέου Κωνσταντίνος και με 23 ο Κατριβέσης Ασημάκης.

Πρώτος αναπληρωματικός με 12 ψήφους Βασιλακόπουλος Νικόλαος, και ακολούθησαν Ζάγκλας Ανδρέας 12, Ταβουλάρης Θεμιστοκλής 11, Κλαυδιανός Ανδρέας 3 και Δάρμας Βασίλης 1. Ο κος Καλλιάνος με επιστολή του προς την εφορευτική επιτροπή απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Ο πρόεδρος κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους των Κυνηγετικών Συλλόγων για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, επισημαίνοντας ότι πλέον η Ομοσπονδία γυρίζει σελίδα, αφήνει πίσω της το παρελθόν μπαίνοντας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου, και ξεκινά σύσσωμη και με ομόνοια για να αντιμετωπίσει τις δύσκολες ημέρες που έρχονται για το κυνήγι, με μοναδικό στόχο να το κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας με γνώμονα την διασφάλιση της αειφορίας του θηραματικού μας πλούτου και εν γένει του φυσικού περιβάλλοντος.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ