Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Βαϊνιά Ιεράπετρας: Σύλληψη δύο λαθροθηρών

Βαϊνιά Ιεράπετρας: Σύλληψη δύο λαθροθηρών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής 11 Σεπτεμβρίου, οι θηροφύλακες της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής, σε συνεργασία με  τους θηροφύλακες των Κυνηγετικών Συλλόγων Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου, συνέλαβαν δύο νεαρούς κατοίκους Ιεράπετρας να κυνηγούν παράνομα τη νύχτα στην τοποθεσία Άγιος Παντελεήμονας Βαϊνιά Ιεράπετρας.
 
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία καραμπίνα, δέκα φυσίγγια και ένας φακός. Κατασχέθηκε επίσης και το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.
 
Οι δύο συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα εις βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν με την αυτόφωρη διαδικασία στα δικαστήρια της Νεάπολης, όπου επιβλήθηκε στον πρώτο ποινή φυλάκισης 9 μηνών και στον δεύτερο ποινή φυλάκισης 4 μηνών, ενώ κατασχέθηκαν όλα τα πειστήρια της λαθροθηρίας.
 

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ