Αρχική » Grid with Sidebar » Βαριές καταγγελίες για τον Ομιλο Επανιέλ Μπρετόν

Βαριές καταγγελίες για τον Ομιλο Επανιέλ Μπρετόν

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μετά τις βαριές καταγγελίες του μέλους του ΔΣ του Ομίλου Επανιέλ Μπρετόν Ελλάδος (ΟΕΜΠΕ) κ. Ανέστη Τσιφλικίδη εναντίον του Προέδρου κ. Χρήστου Καλφόπουλου, το ΔΣ του Ομίλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση :
 
ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΑΝΙΕΛ ΜΠΡΕΤΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
Ο Ο.Ε.ΜΠ.Ε με πολύ προσπάθεια και μεγάλες θυσίες διοργάνωσε ένα άκρως επιτυχημένο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έφερε το Ελληνικό μπρετόν στην κορυφή της Ευρώπης. Για κάποιους στον βωμό των προσωπικών τους φιλοδοξιών αυτό δεν σημαίνει τίποτε και προχώρησαν δημόσια σε ανυπόστατες κατηγορίες εναντίον του Ομίλου και των μελών του Δ.Σ 
Η ανοχή και η υπομονή δεν είναι αδυναμία όπως θέλουν να αντιλαμβάνονται κάποια μέλη και φίλοι του Ο.Ε.ΜΠ.Ε, γι’ αυτό ενημερώνονται ότι ο Όμιλος αποφάσισε να υπερασπίσει το κύρος του, την αξιοπιστία του, και τα συμφέροντά του με κάθε πειθαρχικό και ένδικο μέσο.
 
Το Δ.Σ του Ο.Ε.ΜΠ.Ε
 
Όμως στο διάστημα που μεσολάβησε από τη δημοσίευση των καταγγελιών από τον κ. Τσιφλικίδη μέχρι τη σημερινή ανακοίνωση του ΟΕΜΠΕ, η αντίδραση των “Επανιελάδων” ήταν εντυπωσιακή. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά και ήδη έχει δημιουργηθεί ψήφισμα (Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ το ψήφισμα) που καλεί τους φίλους του Επανιέλ ΜΠρετόν να κινηθούν δυναμικά ώστε να σωθεί ο όμιλος που βρίσκεται υπό διάλυση.
 
Μάλιστα στους κύκλους των Μπρετονάδων σε όλη την Ελλάδα, κυκλοφορούν και νέες καταγγελίες που κάνουν λόγο για ενέργειες του ΔΣ του Ομίλου που δεν είναι σύμφωνες με το απαρχαιωμένο καταστατικό που έχει πλήρως καταστρατηγηθεί.
 
Επίσης από τους ίδιους κύκλους μαθαίνουμε ότι υπάρχει έντονη αμφισβήτηση της νομιμότητας στην επιλογή των τερέν του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διοργανώθηκε την άνοιξη στη Θεσσαλονίκη. Ένα Πανευρωπαϊκό που σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ομίλου ήταν “άψογο”.
 
Σε αυτά αν λάβουμε υπόψιν μας και τις έντονες διαμαρτυρίες των ξένων αποστολών στο Πανευρωπαϊκό, τότε εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι ενισχύονται οι καταγγελίες που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες.
 
Σύντομα, αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει, αναμένεται η προσφυγή φίλων του επανιέλ μπρετόν στην δικαιοσύνη.
 
Αναμένουμε τις εξελίξεις που είναι προ των πυλών ……
 
Κώστας Λουρής για το ihunt.gr

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ