Αρχική » Grid with Sidebar » Α. Γεωργιάδης : Σε όλες τις συζητήσεις έχω ψηφίσει να μην απαγορευτεί το κυνήγι

Α. Γεωργιάδης : Σε όλες τις συζητήσεις έχω ψηφίσει να μην απαγορευτεί το κυνήγι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον realfm αναφέρθηκε στην απαγόρευση του κυνηγιού και του ψαρέματος.

SVESTONOF

Διευκρίνισε ότι έχει ψηφίσει σε όλες τις σχετικές συζητήσεις να μην απαγορευτεί το κυνήγι και το ψάρεμα.

Σχετικά με τους φόρους και τις άδειες που έχουν πληρώσει όσοι ασχολούνται δήλωσε “από την ώρα που το κράτος σου ζήτησε χρήματα για να σου παράσχει μια άδεια και το κράτος σε εμπόδισε να ασκήσεις την άδεια σου, έχει ευθύνη.

Είναι ένα θέμα που πρέπει να ρυθμιστεί. Εμένα μου αρέσει τα κράτη να έχουν τα ίδιες συνέπειες. Όταν το κράτος απαιτεί από τον πολίτη να είναι ο πολίτης συνεπής στις υποχρεώσεις του προς αυτό, πρέπει και το κράτος να είναι συνεπές προς τις υποχρεώσεις και κινήσεις προς τον πολίτη.

Αυτός είναι ο βασικός τρόπος για να οικοδομείται μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολίτη. Υπό αυτή την έννοια το κράτος έχει κάνει ένα φάουλ και πρέπει να δούμε πώς θα ρυθμιστεί”.

Σχόλιο iHunt : Αγαπητέ υπουργέ η κυνηγετική περίοδος λήγει στις 28 Φεβρουαρίο ενώ ήδη έχει λήξη η θήρα αρκετών θηραμάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μην μιλάτε. ¨Οσο μιλάτε εκτίθεστε. Θα λογαριαστούμε σύντομα. Στις κάλπες….

 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ