Αρχική » Grid with Sidebar » Αχαΐα: Ένα λογότυπο πρόδωσε κλοπή και εμπορία σκύλων!

Αχαΐα: Ένα λογότυπο πρόδωσε κλοπή και εμπορία σκύλων!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Η υπόθεση ήρθε στο φως με τον εντοπισμό ενός κλεμμένου φορτηγού με πλαστές πινακίδες, που ο οδηγός του έβαλε καύσιμα σε ένα πρατήριο στο Γομοστό και έφυγε χωρίς να πληρώσει.
 
Απίστευτη υπόθεση που ενδέχεται να αποκαλύψει την δράση κυκλώματος εμπορίας σκύλων, ήρθε στο φως με τον εντοπισμό ενός κλεμμένου φορτηγού με πλαστές πινακίδες, που ο οδηγός του έβαλε καύσιμα σε ένα πρατήριο στο Γομοστό Αχαΐας και έφυγε χωρίς να πληρώσει!
 
Όλα ξεκίνησαν όταν το φορτηγό που έφερε γαλλικές πινακίδες σταμάτησε στο βενζινάδικο και ο οδηγός -που, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, φερόταν περίεργα- ζήτησε να του βάλουν 200 ευρώ πετρέλαιο. Όταν γέμισε το ντεπόζιτο, ζήτησε από τον υπάλληλο να βάλει αέρα στα λάστιχα και μόλις εκείνος πήγε να φέρει την συσκευή, πάτησε γκάζι και έγινε καπνός!
 
Ακολούθησαν αναζητήσεις στην εθνική οδό, αλλά το φορτηγό κατάφερε να περάσει τη γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου. Όμως, η περιγραφή που είχε δώσει ο υπάλληλος του πρατηρίου για ένα περίεργο λογότυπο που έφερε, οδήγησε στον εντοπισμό του στην περιοχή Ευπάλιο της Αιτωλοκαρνανίας όπου ακινητοποιήθηκε και ο οδηγός συνελήφθη.
 
Μόλις άνοιξαν την καρότσα, οι αστυνομικοί έπαθαν σοκ καθώς βρέθηκαν αντιμέτωποι με περίπου 25 σκυλιά!
 
Οι πρώτες ενδείξεις αναφέρουν ότι τα τετράποδα προορίζονταν για παράνομη εμπορία και η έρευνα γι’ αυτό βρίσκεται σε εξέλιξη. Στο μεταξύ, διαπιστώθηκε ότι το φορτηγό αναζητούνταν από μέρες ως κλεμμένο, αλλά οι αλβανικές πινακίδες που έφερε νόμιμα είχαν αντικατασταθεί με πλαστές με γαλλικούς αριθμούς!
 
Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
 
Η φωτο είναι από το αρχείο

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ