Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Αφήνουν το δήμο και πάνε για … κυνήγι !

Αφήνουν το δήμο και πάνε για … κυνήγι !

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Έχουμε ακούσει αναβολές δημοτικών συμβουλίων να συμβαίνουν για λόγους ασθενείας, εξ αιτίας απουσίας στο εξωτερικό ή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά επειδή οι αντιδήμαρχοι είναι … κυνηγοί πρώτη φορά το ακούμε ! 
 
Αυτό συμβαίνει στο δήμο Χερσονήσου όπου επικρατεί χαμός καθώς για δεύτερη φορά αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος και τους προϋπολογισμού λόγω της απουσίας δυο αντιδημάρχων που έλειπαν για… κυνήγι !
 
Όπως ανέφερε στο Cretalive αξιόπιστη πηγή αυτό επαναλαμβάνεται κάθε Τετάρτη από την ημέρα που ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος αφού οι δυο αντιδήμαρχοι “κατεβάζουν ρολά στις αντιδημαρχίες” και πιάνουν τα … βουνά για κυνήγι !
 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δεύτερη αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη που πέρασε  λόγω έλλειψης απαρτίας καθώς και πάλι οι δυο αντιδήμαρχοι ήταν απόντες.
 
Μάλλον ο δήμαρχος έχει … χαλαρά τα λουριά και ίσως θα έπρεπε να γίνει … κυνηγόσκυλο για να μαζέψει τους … αντιδημάρχους του !
 
http://www.cretalive.gr/

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ