Αρχική » Grid with Sidebar » Αφήνουν το δήμο και πάνε για … κυνήγι !

Αφήνουν το δήμο και πάνε για … κυνήγι !

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Έχουμε ακούσει αναβολές δημοτικών συμβουλίων να συμβαίνουν για λόγους ασθενείας, εξ αιτίας απουσίας στο εξωτερικό ή λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων αλλά επειδή οι αντιδήμαρχοι είναι … κυνηγοί πρώτη φορά το ακούμε ! 
 
Αυτό συμβαίνει στο δήμο Χερσονήσου όπου επικρατεί χαμός καθώς για δεύτερη φορά αναβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος και τους προϋπολογισμού λόγω της απουσίας δυο αντιδημάρχων που έλειπαν για… κυνήγι !
 
Όπως ανέφερε στο Cretalive αξιόπιστη πηγή αυτό επαναλαμβάνεται κάθε Τετάρτη από την ημέρα που ξεκίνησε η κυνηγετική περίοδος αφού οι δυο αντιδήμαρχοι “κατεβάζουν ρολά στις αντιδημαρχίες” και πιάνουν τα … βουνά για κυνήγι !
 
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η δεύτερη αναβολή της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου την Τετάρτη που πέρασε  λόγω έλλειψης απαρτίας καθώς και πάλι οι δυο αντιδήμαρχοι ήταν απόντες.
 
Μάλλον ο δήμαρχος έχει … χαλαρά τα λουριά και ίσως θα έπρεπε να γίνει … κυνηγόσκυλο για να μαζέψει τους … αντιδημάρχους του !
 
http://www.cretalive.gr/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ