Αρχική » Grid with Sidebar » Αυτό είναι το νέο Subaru Outback

Αυτό είναι το νέο Subaru Outback

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Το νέο crossover μοντέλο που τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας της Subaru στην Ευρώπη, θα είναι διαθέσιμο σε μια έκδοση κινητήρα.

SVESTONOF

Φυσικά με μόνιμη τετρακίνηση και έναν boxer κινητήρα χωρητικότητας 2,5 λίτρων ο οποίος θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Lineartronic CVT. Ο κινητήρας εμφανίζεται ανασχεδιασμένος κατά 90%, ενώ το κιβώτιο CVT έχει επίσης εκτενείς αλλαγές που το κάνουν ισοδύναμο με τα «απλά» αυτόματα κιβώτια 8 σχέσεων. Η Subaru δεν έχει ακόμα ανακοινώσει στοιχεία αναφορικά με την απόδοση του κινητήρα στην προκειμένη περίπτωση αλλά οι αμερικανικές εκδόσεις του ίδιου κινητήρα ξέρουμε πως φτάνουν σε ισχύ τους 182 ίππους, με μέγιστη τιμή ροπής τα 238 Nm. Το σύστημα τετρακίνησης είναι εφοδιασμένο με ηλεκτρονικό έλεγχο κατανομής της ροπής ανά τροχό, στοιχείο που εξασφαλίζει καλύτερο χειρισμό και βελτιωμένο επίπεδο πρόσφυσης σε όλες τις συνθήκες.

Το νέο Subaru Outback έκτης γενιάς βασίζεται στην τελευταία παγκόσμια πλατφόρμα της ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας, η οποία χρησιμοποιεί περισσότερο ατσάλι υψηλής αντοχής για ελαφρύτερο αμάξωμα και βελτιωμένη ασφάλεια, προσφέροντας όχι μόνο 70% αυξημένη ακαμψία αλλά και 40% μεγαλύτερη απορρόφηση ενέργειας σε ενδεχόμενη σύγκρουση. Χάρη στη νέα πιο άκαμπτη πλατφόρμα και την ανάρτηση, το νέο Subaru Outback υπόσχεται να προσφέρει σημαντικά καλύτερη αίσθηση στον οδηγό του και πολύ ανώτερη ασφάλεια για τους επιβάτες. Η καμπίνα είναι επίσης πιο ήσυχη χάρη στη βελτιωμένη ηχομόνωση.Η Subaru παρουσιάζει και ένα νέο «X-Mode» για χρήση εκτός δρόμου στο Outback του 2021. Το νέο X-Drive διαθέτει διπλές λειτουργίες «Snow / Dirt» και «Snow / Mud», αλλάζοντας ανάλογα τις ρυθμίσεις του κινητήρα. Η απόσταση από το έδαφος του Subaru Outback είναι ψηλότερη από ποτέ, στα 213 χιλιοστά και διαθέτει γωνία προσέγγισης 19,7 μοίρες, γωνία αναχώρησης 22,6 μοίρες και γωνία ράμπας 21 μοίρες.

Το νέο Outback έρχεται επίσης με την επόμενη γενιά EyeSight Driver Assist Technology της Subaru, η οποία χρησιμοποιεί δύο κάμερες με σχεδόν διπλάσια γωνία θέασης σε σύγκριση με το προηγούμενο σύστημα και ένα νέο λογισμικό αναγνώρισης εικόνας για τη λειτουργία 11 ενεργών συστημάτων ασφαλείας. Το νέο Subaru Outback στην Ευρωπαϊκή του έκδοση, προσφέρει ένα σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη αφής 11,6 ιντσών ως στάνταρ, που διαθέτει νέο λειτουργικό και είναι εφοδιασμένο με τα Apple CarPlay και Android Auto. Επιπλέον, υπάρχει μια κάμερα αναγνώρισης προσώπου τοποθετημένη στο εσωτερικό που προσδιορίζει ποιος κάθεται στη θέση του οδηγού, για να προσαρμόσει αυτόματα τη θέση του καθίσματος, τους καθρέπτες και τις προτιμήσεις στον κλιματισμό.

Πηγή : ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ