Αρχική » Grid with Sidebar » Αρναούτογλου: Χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

Αρναούτογλου: Χαμηλές θερμοκρασίες και πυκνές χιονοπτώσεις το Σαββατοκύριακο

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εντυπωσιακή χαρακτηρίζει την αλλαγή που θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου. Από το Σαββατοκύριακο θα πράγματα θα είναι… απόλυτα χειμωνιάτικα.

SVESTONOF

Ο καιρός θα αλλάξει δραματικά το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Φεβρουαρίου, αφού, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Σάκης Αρναούτογλου, η χώρα μας μπαίνει για σχεδόν μια εβδομάδα σε φάση εντυπωσιακής αλλαγής.

Κατά τόπους, τονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου, οι θερμοκρασίες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές. Το κρύο θα συνοδεύεται από πυκνές χιονοπτώσεις, στα περισσότερα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.

Μάλιστα, δίνει και συμβουλές για να μην υπάρξουν προβλήματα στα σπίτια με τους σωλήνες ύδρευσης που μπορεί να παγώσουν από το κρύο και σημειώνει ότι σε ευπαθείς ορεινές αλλά και πεδινές στον παγετό περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας καλό θα είναι να υπάρχουν αποθέματα νερού μέσα στο σπίτι για κάθε χρήση.

Ζητά επίσης σε εκείνες τις περιοχές οι κάτοικοι να σκεφτούν τα πουλιά και τα κατοικίδια σε εξωτερικούς χώρους, τονίζοντας πως θα πρέπει να φροντίσουν να έχουν τροφή, φαγητό και προστασία από την παγωνιά.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ