Αρχική » Grid with Sidebar » Απο ποιους περιμένουμε να σωθούμε…

Απο ποιους περιμένουμε να σωθούμε…

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Τελικά δεν είναι η ετσιθελική απαγόρευση του κυνηγιού από τον «σκληρό» Σερίφη του Γκρίκ κάντρυ το χειρότερο που θα μπορούσε να βρει τους κυνηγούς. Εξ άλλου μπορούν να πάνε, με την άδεια του σερίφη πάντα και τη σύμφωνη και προπαντός ομόφωνη γνώμη των γιατρών,(εδώ κλαίμε και γελάμε μαζί, καθώς θυμόμαστε την παροιμία περί γιατρών και δασκάλων) για γκόλφ, ορειβασία, τοξοβολία, κανόε καγιάκ, ιστιοπλοία, κωπηλασία, ποδηλασία και άλλα, συναφή και ασφαλή για τον κορονοιό, αθλήματα του βουνού και του λόγκου.

SVESTONOF

Αυτοί οι έρμοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι σωτήρες του Έθνους, αυτοί που θα τα βάλουν και με τον Ερδογάνη αν χρειαστεί, αυτοί που μαζεύονταν στις πίτες των κυνηγών και ξιφουλκούσαν κατά των εχθρών του κυνηγιού, κρύβονται τώρα σαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου και φοβούνται να μιλήσουν, είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.

Τελικά ο HARDαλιάς πρέπει να είναι κάτι μεταξύ Αννίβα και Τζένκινς Χαν για τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Δικαιολογημένα όζει αμμωνία μόλις στρίψεις το πεζοδρόμιο της Μεγάλης Βρετανίας Στο ιστορικό παρελθόν το άκουσμα και μόνο του ονόματος τους και της φωνής «Έρχεται η Μάστιγα του Θεού» δημιουργούσε ρίγη τρόμου και παράλυση της ουρήθρας στα φοβισμένα πλήθη των χωρικών.

Στέλνουν επιστολές οι κυνηγοί, όπως και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κατερίνης π.χ., στους πατέρες και τις μητέρες του Έθνους, ζητώντας όχι την παράβαση των νόμων και την μη εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας και ατομικής υγείας, αλλά την εφαρμογή της λογικής.

Τι τις ήθελαν τις επιστολές; Κινδυνεύουμε να πάμε από καμιά κοτρόνα που θα μας έρθει κατακέφαλα από αυτές που εκτοξεύουν οι σοφοί πατέρες, και μητέρες μη το ξεχνάμε, του ένδοξου ημών Έθνους, όπως απάντησε στους κυνηγούς η βουλευτής κα Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου.

«Ενόψει όμως της σημαντικής συμβολής των κυνηγών στην περιβαλλοντική προστασία και στην παρακολούθηση της βιοποικιλότητας καθώς και σε δράσεις πολιτικής προστασίας, ιδιαίτερα κατά την αντιπυρική περίοδο, θα είμαστε σε επικοινωνία για οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει, ανάλογα πάντοτε με την εξέλιξη της υγειονομικής κρίσης.»

Αυτό δεν είναι μια απλή απάντηση βουλευτού στους κυνηγούς, είναι σαρωτικός αεροπορικός βομβαρδισμός. Και άντε αποφεύγεις τις βόμβες της συμβολής των κυνηγών στην περιβαλλοντική προστασία, στη βιοποικιλότητα και στην πολιτική προστασία. Έτσι και αλλιώς αυτές έχουν μείνει στον αέρα με εντολή γιατρού, σερίφη και κυβέρνησης. Ας πάνε στο ανάθεμα οι βιοποικιλότητες, στην τελική κρύβεσαι στο υπόγειο και γλυτώνεις.
Μπορείς να γλυτώσεις από την βόμβα μεγατόνων της αντιπυρικής περιόδου;. Αυτή δεν θα αφήσει τίποτε όρθιο.

Κυρία βουλευτίνα μου, Κυρία Άννα μας, η αντιπυρική περίοδος άρχεται, αν δεν το γνωρίζετε, τον Μάιο και τελειώνει τον Οκτώβριο. Το κυνήγι, που με την απόφαση του δικού σας σερίφη απαγορεύτηκε, τελειώνει τον Φεβρουάριο.
Μας πληροφορείτε λοιπόν στα σοβαρά, αυτό είναι το χειρότερο, ότι εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου θα μας ενημερώσετε για οποιαδήποτε μεταβολή προκύψει στο θέμα της απαγόρευσης του κυνηγιού.

Σας ευχαριστούμε δια το ενδιαφέρον σας. Θα αναμένουμε εναγωνίως να μας ενημερώσετε, εκεί κατά τον Απρίλιο, για να προλάβουμε κιόλας τη νέα αντιπυρική περίοδο, ότι κατόπιν ενεργειών σας, το αίτημα μας υλοποιήθηκε. Μπορούμε να σταματήσουμε το γκολφ και να βγούμε για κυνήγι. Και με την άδεια γιατρών(ομοφώνως), αστυνομίας και του Σερίφη (ελπίζω).

Κ.κ. βουλευταί και κυρία Άννα Εν όψει των επερχόμενων εκλογών και της σημαντικής συμβολής των κυνηγών στην εκλογή των βουλευτών, ιδίως της Νέας Δημοκρατίας, σας πληροφορούμε ότι η κοροϊδία σας για να έχετε την στήριξη μας έλαβε τέλος.
Δεν ψηφίσαμε γιατρούς στις εκλογές, εσάς ψηφίσαμε και εσείς αποφασίζετε αν και πότε θα μπορούμε να βγαίνουμε για κυνήγι ή για γκολφ. Εσείς ζητάτε την ψήφο μας και όχι οι γιατροί. Κόψτε την κοροϊδία λοιπόν με τις «ομόφωνες αποφάσεις» γιατί ενοχλούν περισσότερο και από τις προφορικές απαγορεύσεις του Σερίφη.

Με τη δική σας κυβερνητική απόφαση απαγορεύτηκε το κυνήγι, σταματήστε να κρύβεστε πίσω από την σερίφη και τις επιτροπές των γιατρών.

Ραντεβού στις κάλπες κύριοι βολευταί. Εκεί θα σας στήσουμε καρτέρι οι κυνηγοί. Και τότε θα δεις, γενναίε μου βουλευτάκο πως στοχεύουν με την ψήφο τους οι κυνηγοί.

Γκολφ μου θέλετε; Γκολφ θα έχετε στις εκλογές. Με τις γκλίτσες όμως. Έχει κάτι χτυπήματα το γκολφ, που χρόνια ψάχνουν και δεν βρίσκουν τη μπάλα.

Le Chasseur

 

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ