Αρχική » Grid with Sidebar » Απολογισμός λειτουργίας της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

Απολογισμός λειτουργίας της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Απολογισμός λειτουργίας της θηροφυλακής του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης, από την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου 2020-2021 έως σήμερα .

SVESTONOF

Συνεχής η παρουσία της θηροφυλακής στην ύπαιθρο

Οι 2 θηροφύλακες του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης σε άριστη συνεργασία με του 2 Ομοσπονδιακούς Θηροφύλακες και τα 3 οχήματα που διαθέτουμε, εργάζονται με κύριο στόχο και σκοπό, την πάταξη της λαθροθηρίας στην περιοχή μας, ευρισκόμενοι σε περιπολίες τόσο στην πεδινή , όσο και στην ορεινή περιοχή, ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα και δύσβατα μέρη.

Συγκεκριμένα από την έναρξη του κυνηγητικής χρονιάς έως και σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί 393 έλεγχοι, διανύθηκαν 8750 χιλιόμετρα και κατατέθηκαν 4 μηνύσεις, 1 μήνυση για κατοχή και χρήση ηχομιμητικής συσκευής προσέλκυσης ορτυκιών και 3 μηνύσεις κατ΄ αγνώστων για χρήση των ως άνω ηχομιμητικών συσκευών.

Υπενθυμίζουμε ότι η όλη λειτουργία της Θηροφυλακής χρηματοδοτείται αποκλειστικά και μόνο από την συνδρομή των κυνηγών που εκδίδουν άδεια θήρας μέσω των αναγνωρισμένων και συνεργαζόμενων με το Κράτος Κυνηγετικών Συλλόγων, στους οποίους ανήκει και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης.

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ