Αρχική » Grid with Sidebar » ΑΠΙΣΤΕYΤΟ: Αγγελια για…λαθροθηρες

ΑΠΙΣΤΕYΤΟ: Αγγελια για…λαθροθηρες

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

SVESTONOF
 
Φίλος της σελίδας εντόπισε στο διαδίκτυο και μας έστειλε μια αγγελία όπου κάποιος “κύριος” από το ν. Αργολίδας  διαφημίζει …δόκανα προς πώληση.
 
Μέσα από το κείμενο της αγγελίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι πρόκειται για ΕΛΛΗΝΙΚΟ δόκανο, δυνατό τεσσάρων ελατηρίων με 14 εκατοστά περίπου διάμετρο, σίγουρη λύση για κουνάβια, αλεπούδες, αρπακτικά που σας καταστρέφουν τα ζωντανά.
 
Επίσης, στο τέλος βάζει και το «κερασάκι της τούρτας» … με το σωστό δόλωμα σίγουρα αποτελέσματα για κυνήγι λαγού, αγριόχοιρου και όποιου ζώου επιθυμείτε, αποστέλλονται πανελλαδικώς με έξοδα του παραλήπτη, τιμή 5€.
 
Την αγγελία είναι καταχωρημένη σε τουλάχιστον σε δυο ιστοσελίδες, με ημερομηνίες καταχώρησης 27/11 και 11/12/2013 και συνοδεύεται από 4 φωτογραφίες και αριθμό σταθερού τηλεφώνου για επικοινωνία.
 
Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκαμε ότι ο τηλεφωνικός αριθμός ανήκει σε επαγγελματική επιχείρηση που σχετίζεται Εμπόριο Ζωοτροφών στο Άργος, όπου εμφανίζεται και το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη. 
 
Όπως είναι γνωστό, απαγορεύεται η τοποθέτηση και χρήση παγίδων, δηλητηρίων κ.λπ. οργάνων για την θανάτωση, σύλληψη ή νάρκωση των άγριων θηλαστικών και πτηνών. Ομοίως απαγορεύεται και τιμωρείται και η εμπορία, κατασκευή και εισαγωγή τέτοιων οργάνων ή κατασκευών.
 
Την αγγελία την βρήκαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ.
 
Πηγή : dasarxeio.com

demobanner


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ