Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Απιστευτο : ΟΙ αρκουδες εφτασαν στη Λιβαδεια….

Απιστευτο : ΟΙ αρκουδες εφτασαν στη Λιβαδεια….

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google
Οι αρκούδες έφτασαν στον νομό Βοιωτίας. Όσο και αν ακούγεται περίεργο, όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι οι αρκούδες πέρασαν το βουνό της Οίτης και επισκέφτηκαν τον ορεινό όγκο του Ελικώνα. 
 
Μετά το Πήλιο και την Οίτη οι αρκούδες εγκαθίστανται πιο νότια και συγκεκριμένα λίγο έξω από τη Λιβαδειά στο όρος Ελικώνα. Στις 18 Μαΐου έγινε η πρώτη επίθεση σε μελίσσια έξω από το χωριό Ζερίκι και τις επόμενες ημέρες ακολούθησαν και άλλες επιθέσεις σε μελίσσια της ευρύτερης περιοχής.
 
Το ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ επισκέφθηκε την περιοχή, μίλησε με τους μελισσοκόμους και τους θηροφύλακες του νομού Βοιωτίας και καταγράφει αυτά που είδε στο ένθετο “ΕΘΝΟΣ-ΚΥΝΗΓΙ” που κυκλοφορεί αύριο 28 Μαΐου 2014. 
 
Μην το χάσετε!!! Πλούσιο ρεπορτάζ με πολλές φωτογραφίες από τις καταστροφές που άφησαν στο πέρασμά τους οι αρκούδες!!!!!!
 
Δείτε το VIDEO…..

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ