Αρχική » Grid with Sidebar » Απάντηση του Νίκου Κατσαρού στην ανήθικη επίθεση που δεχθηκε

Απάντηση του Νίκου Κατσαρού στην ανήθικη επίθεση που δεχθηκε

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ακολουθεί απάντηση του κριτή αγγλικών φύλων κ. Νίκου Κατσαρού σε παράνομη βιντεοσκόπηση από κάμερα γνωστού “κυνόφιλου”…….

SVESTONOF
“Αναφορικά με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 14/5/2017 στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και ειδικότερα στο γκρούπ KYNOCLUB με τίτλο «ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Η Black List της Ελληνικής Κυνοφιλίας» στο οποίο εμφανίζομαι ν’ εκφράζω την δυσαρέσκειά μου και την αντίθεσή μου αναφορικά με την βαθμολογία που έλαβε σκύλος ιδιοκτησίας μου, σε κάποιο αγώνα πριν από πολλά έτη, δηλώνω κατηγορηματικά, ότι λήφθηκε εν αγνοία μου και ως εκ τούτου είναι πράξη αθέμιτη, ανήθικη και παράνομη κατ΄ άρθρο 370Α του Ποινικού Κώδικα. Η βιντεοσκόπηση αυτή είναι παράνομη, διότι λήφθηκε εν αγνοία μου και χωρίς την συναίνεσή μου, ενώ αφορούσε ιδιωτική συζήτηση και συνεπώς εκλείπει ο δικαιολογητικός λόγος για την λήψη αυτής καθώς και της αναπαραγωγής τη, διά του γκρούπ KYNOCLUB του οποίου είστε διαχειριστής.
 
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι κάποιοι, μέσω αυτής της βιντεοσκόπησης προσπαθούν ανεπιτυχώς θέλω να πιστεύω, να εκμεταλλευτούν τους κόπους και την αδιαμφισβήτητη προσφορά μου στην κυνοφιλία εν γένει, καθώς έχω συμμετάσχει ως κριτής και κυναγωγός σε εκατοντάδες αγώνες, διεθνείς και εγχώριους, απολαμβάνοντας τον σεβασμό και την αγάπη του συνόλου των συμμετεχόντων, διαγωνιζομένων, κυνοφίλων και κυναγωγών, προκειμένου ν’ αντλήσουν επιχειρήματα ή/και να ενισχύσουν τις απόψεις τους περί ύπαρξης «συστήματος» που προωθεί συγκεκριμένα συμφέροντα. Η αλήθεια είναι ότι η εκφραζόμενη δυσαρέσκεια που παρανόμως αποτυπώθηκε στο βίντεο, καταδεικνύει μια ανθρώπινη αδυναμία που προήλθε από μία, άδικη κατά την κρίση μου βαθμολογία που έλαβε ένας σκύλος μου, από ένα συγκεκριμένο κριτή που ο Πρόεδρος του τερέν όπως είπε το βράδυ στα αποτελέσματα μπροστά σ όλους στήριξε την απόφασή του <<ως όφειλε>> για την αμφισβιτούμενη φάση , στη μαρτυρία του πλαϊνού κριτή , τον οποίον εσείς κ. Φωτακόπουλε θεωρείτε ως αδικημένο!!!
 
Είναι εύλογο και αναμενόμενο σε κάποιο βαθμό, να γίνονται λάθη στους αγώνες από τους κριτές οι οποίοι έχουν κατά γενική ομολογία δύσκολο έργο, που απαιτεί ειδικές γνώσεις, καλό «μάτι» και εμπειρία, στοιχεία τα οποία διαφοροποιούν τους καλούς από τους μέτριους κριτές. Εν προκειμένω, σε εκείνο ειδικά τον αγώνα, θεώρησα και θεωρώ ότι είχα μια λάθος βαθμολογία και μόνο. Συνεπώς, η δημόσια κακοπροαίρετη κριτική χωρίς στοιχεία και αποδείξεις και συνακόλουθα ο αφορισμός του καφενείου και της κίτρινης δημοσιογραφίας που μετά βεβαιότητα επακολουθεί ότι δηλαδή, ο εν λόγω κριτής ήταν «πιασμένος και προωθούσε κάποιους» είναι εντελώς εσφαλμένη και επικίνδυνη. Η αλήθεια είναι ότι στον αθλητισμό γίνονται και θα γίνουν λάθη και επομένως θα υπάρξουν στιγμές που εύλογα οι διαγωνιζόμενοι θα αισθανθούν αδικημένοι και θα υπερβούν τα εσκαμμένα λόγω της προσωπικής τους δυσαρέσκειας. 
 
Τέλος, με την παρούσα οφείλω να σας επισημάνω ότι οι ενέργειές σας βάλουν εμμέσως και εναντίον των κυναγωγών, οι οποίοι μεσούσης της χειρότερης με οικονομικά (και ευτυχώς όχι αγωνιστικά) κριτήρια για την αγωνιστική κυνοφιλία εποχής, προσπαθούν αξιοπρεπώς να συντηρήσουν τις οικογένειές τους και επομένως οφείλουμε ν’ είμαστε όλοι μας εν γένει πιο προσεκτικοί. 
 
Σας δηλώνω ότι διαμαρτύρομαι εντόνως για την αντιδεοντολογική δημοσιογραφικά συμπεριφορά σας, να αναρτήσετε στην εν λόγω σελίδα του FACEBOOK την ανωτέρω παράνομη βιντεοσκόπηση χωρίς την συναίνεσή μου και χωρίς να ερωτηθώ για το περιεχόμενο της ιδιωτικής αυτής συζήτησης και σας καλώ ν’ απέχετε στο μέλλον από ενέργειες αντίστοιχες, που θίγουν την προσωπικότητα, τιμή, υπόληψη και αξιοπρέπειά μου και δηλώνω την δεδομένη στήριξή μου στον ΟΚΑΔΕ και ότι δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να καπηλευτεί και να εκμεταλλευτεί την ανιδιοτελή πολυετή προσφορά μου, για αλλότριους και ανιδιοτελείς σκοπούς”
 
Σχόλιο : Διαβάστε ακόμη, για να μάθουν οι νέοι και να θυμηθουν οι παλιοί  : Όλη η αλήθεια για την διαγραφή του Φωτακόπουλου από τον ΟΚΑΔΕ. Οι νταβατζηδες της κυνοφιλιας…(Ολο το αρθρο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ