Αρχική » Grid with Sidebar » Αντίδραση του Κ.Σ. Νέας Ιωνίας Βόλου για την άδικη απόφαση της κυβέρνησης για το κυνήγι

Αντίδραση του Κ.Σ. Νέας Ιωνίας Βόλου για την άδικη απόφαση της κυβέρνησης για το κυνήγι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης ως έσχατο μέτρο να βάλει την χώρα σε lockdown για την αναχαίτιση της πανδημίας που πλήττει και την χώρα μας μετρώντας χιλιάδες κρουσμάτων και αρκετών θυμάτων είχε ως αποτέλεσμα και την δυσκολία των χιλιάδων κυνηγών να βρεθούν στον κυνηγότοπο.

SVESTONOF

Ο κυνηγετικός σύλλογος Νέας Ιωνίας Βόλου εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του απέστειλε επιστολές στους βουλευτές του νομού Μαγνησίας ζητώντας την άρση της απαγόρευσης μετακίνησης εντός νόμου για τους κυνηγούς με αποκλειστικο και μόνο σκοπό την άσκηση θήρας κάτι που εύκολα αποδεικνύεται σε τυχόν έλεγχο απο τα αρμόδια όργανα. Στις επιστολές αυτές αναφέρει το άδικο και ακατανόητο του μέτρου σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των κυνηγών παραθέτοντας στοιχεία και προτάσεις.

Κάποιοι από τους βουλευτές απ ευθείας οι ίδιοι ή μέσω συνεργατών τους προς τιμήν τους απάντησαν ότι θα κάνουν ότι μπορούν υπέρ των κυνηγών τηρώντας βέβαια τα μέτρα της πολιτείας για την προστασία από τον ιό κάτι που εξυπακούεται ότι υποχρεούμαστε να κάνουμε και θα κάνουμε .

Σε συνεργασία και συνεχή επικοινωνία με την Ζ ΚΟΘ και κατ επέκταση με την ΚΣΕ γίνεται αγώνας ανατροπής του μέτρου σε ότι αφορά τους κυνηγούς. Οι στιγμές είναι δύσκολες χρειάζεται ομόνοια, συνεργασία και σύμπνοια, τιποτα άλλο. Οι κυνηγετικες οργανώσεις σας χρειάζονται γιατί η δύναμη τους είναι τα μέλη τους.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ