Αρχική » Grid with Sidebar » “Ανεπιθύμητος για την Πελοπόννησο ο Τσιρώνης” λέει η Περιφέρεια!

“Ανεπιθύμητος για την Πελοπόννησο ο Τσιρώνης” λέει η Περιφέρεια!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, κ. Γιάννη Τσιρώνη σε αυτοδιοικητικούς της Τριφυλίας ότι δήθεν με το θέμα του Κυπαρισσιακού επιθυμεί “να πάρει η οικολογία  ρεβάνς από την CostaNavarino”  η κα. Νικολάκου δήλωσε τα εξής:
 
“Οφείλει άμεσα ο Πρωθυπουργός κ. Τσίπρας να απομακρύνει τον κ. Τσιρώνη. Με  τις  παρωχημένες εμμονικές δήθεν οικολογικές απόψεις του, στέκεται εμπόδιο στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 
 
Μετά τα προβλήματα που δημιούργησε  στη διαχείριση των απορριμμάτων, προσπαθώντας  μεθοδικά να οδηγήσει την Πελοπόννησο σε αδιέξοδα, την εμμονή να επιμένει στο Προεδρικό Διάταγμα για τον Κυπαρισσιακό Κόλπο έχοντας απέναντί του όλους τους θεσμικούς φορείς των Περιφερειών Πελοποννήσου και Δυτικής καθώς και τις μεγάλες καθυστερήσεις στην υπογραφή μεγάλων τουριστικών μονάδων της Πελοποννήσου, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του εναντίον της ατμομηχανής της τουριστικής ανάπτυξης της Πελοποννήσου ξεπέρασε κάθε όριο.
 
Είναι ανεπιθύμητος ο κ. Τσιρώνης στην Πελοπόννησο. 
 
Υπενθυμίζουμε στον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος ότι η συγκεκριμένη τουριστική επένδυση CostaNavarinoαποτελεί πρότυπο επένδυσης, προστιθέμενη αξία της οποίας αποτελεί η προστασία του περιβάλλοντος, γεγονός για το οποίο έχει βραβευθεί σε διεθνές επίπεδο με χαρακτηριστική τη λειτουργία του περιβαλλοντικού ερευνητικού κέντρου στην Ελλάδα “Navarino Environmental Observatory” . 
 
Ο κ. Τσίπρας εμπιστεύθηκε τον συνεργαζόμενο “Οικολόγο” κ. Τσιρώνη για μια από τις πιο νευραλγικές θέσεις της κυβέρνησης. Ο κ. Τσιρώνης με περισσό θράσος ανέφερε στο Δήμαρχο Τριφυλίας ότι “ήρθε η ώρα να πάρει ρεβάνς η οικολογία μέσω του  Προεδρικού Διατάγματος του  Κυπαρισσιακού Κόλπου απέναντι στην επένδυση της CostaNavarino”. Η δήλωση του αυτή αποτελεί σοβαρή αιτία για άμεση απομάκρυνση του. Εξελίσσεται σε ένα νέο επικίνδυνο “Βαρουφάκη” του περιβάλλοντος από τον οποίο πρέπει άμεσα να μας απαλλάξει πριν αυτή τη φορά να είναι αργά.
 
Πηγή: http://www.kalimera-arkadia.gr/peloponnisos/item/49399-anepithymitos-gia-tin-peloponniso-o-tsironis-leei-i-perifereia.html
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ