Αρχική » Κυνήγι » Επικαιρότητα » Ανανέωση απαγόρευσης στη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου

Ανανέωση απαγόρευσης στη λιμνοθάλασσα Κοτυχίου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα του iHunt στα αποτελέσματα αναζήτησης
GΠροσθέστε το iHunt στην Google

Με απόφασή του ο αναπληρωτής υπουργός περιβάλλοντος κ. Γ. Τσιρώνης ανανεώνει την απαγόρευση  στο Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς. Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβέρνησης αναφέρει :

“Απαγορεύουμε για δύο (2) έτη, το κυνήγι όλων των θηραμάτων στην περιοχή που ορίζεται από τις ζώνες Α, ΑΒ1, ΑΒ2, Α1, Β1 σύμφωνα με το άρθρο 4 της με αριθ. 12365/29-4-2009 κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 159/ δ/29-4-2009) «Χαρακτηρισμός των χερσαίων, υδάτινων και θαλάσσιων περιοχών της λιμνοθάλασσας Κοτυχίου, του δάσους Στροφυλιάς και της ευρύτερης περιοχής ως Εθνικό Πάρκο Κοτυχίου-Στροφυλιάς».

Μείνετε ενημερωμένοι από το iHunt

Εγγραφείτε στο iHunt Newsletter και λάβετε τα σημαντικότερα νέα για το κυνήγι, την ύπαιθρο, τον εξοπλισμό και τις κυνηγετικές εξελίξεις απευθείας στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ