Αρχική » Grid with Sidebar » Αναζητείται τρόπος εκταμίευσης 6.000€ που προσφέρουν οι κυνηγοί για την Μπόχαλη

Αναζητείται τρόπος εκταμίευσης 6.000€ που προσφέρουν οι κυνηγοί για την Μπόχαλη

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Εν αναμονή της εξεύρεσης τρόπου εκταμίευσης, διάθεσης και αποδοχής του ποσού των 6.000€ που απαιτεί η εφαρμογή της μελέτης για να ξεκινήσει είναι το έργο της αποκατάσταση της καμένης έκτασης στην Μπόχαλη και το οποίο πρόσφερε από το ταμείο του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ζακύνθου βρισκόμαστε εδώ και μήνες. Ελπίδες δημιουργεί η ύπαρξη κωδικού στην Περιφέρεια ωστόσο απαιτείται η εφαρμογή του νέου προυπολογισμού.
 
Tο έργο της συνολικής αποκατάστασης της έκτασης, είναι μεγάλο και απαιτεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Ωστόσο, η σχετική μελέτη θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο χειμώνα, θα ακολουθήσει η τυπική και αναγκαία διαδικασία έγκρισή της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και οι πρώτες εκτεταμένες δράσεις θα ξεκινήσουν σε περίπου ένα χρόνο.
 
Μέχρι τότε σε “ανάμενα κάρβουνα” εξακολουθούν να κάθονται οι κάτοικοι της Μπόχαλης, οι οποίοι δεν θέλουν να χάσουν τις ελπίδες τους. Και δεν είναι μόνο η φωτιά γιατί υπάρχουν και οι πλημμύρες. Αν λοιπόν οι αρχές και οι υπηρεσίες δεν πράξουν τα δέοντα προς επίλυση του προβλήματος και προς αποτροπή κάθε κινδύνου θα υποβάλλουν μήνυση κατά παντός υπευθύνου για εγκληματικές πράξεις και παραλείψεις.
 
Προκειμένου, δε, να διασφαλίσουν ότι ενόψει ανάλογου περιστατικού κανείς δεν θα μπορέσει να ισχυριστεί ότι δεν γνώριζε, φρόντισαν μαζί με την Αναφορά τους να υποβάλλουν αντίγραφα της αλληλογραφίας τους. Όμως υπάρχουν και οι πλημμύρες για τις οποίες δεν θα πρέπει να παραβλέπει κανείς τον κίνδυνο σημαντικών ζημιών.
 
Πηγή : https://www.imerazante.gr
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ