Αρχική » Grid with Sidebar » Αμαλιάδα: Χήνα υπέστη ηλεκτροπληξία!

Αμαλιάδα: Χήνα υπέστη ηλεκτροπληξία!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μία χήνα να κρέμεται από τα καλώδια της ΔΕΗ στην είσοδο πόλης Αμαλιάδας, ήταν η εικόνα που αντίκρισαν χθες το πρωί όσοι έτυχε να περάσουν από το σημείο.
 
Η χήνα κρεμόταν νεκρή από τα ηλεκτροφόρα καλώδια, καθώς φαίνεται ότι υπέστη ηλεκτροπληξία όταν ήρθε σε επαφή με τα καλώδια και φυσικά βρήκε ακαριαίο θάνατο.
 
Εκ των πρώτων που αντιλήφθηκαν το πτηνό ήταν ο πρώην αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Βαγγέλης Χριστοφόρου, ο οποίος αμέσως ειδοποίησε τη ΔΕΗ για την απομάκρυνση της χήνας από το σημείο, γιατί ήταν αδύνατο να προσεγγίσει κάποιος άλλος στο σημείο και φυσικά υπήρχε και μεγάλος κίνδυνος για πρόκληση ηλεκτροπληξίας.
 
Ο ίδιος, ως κυνηγός που είναι, ανέφερε ότι τα πουλιά πετούν κατά τις νυχτερινές ώρες και προφανώς η άτυχη χήνα δεν είδε μέσα στο σκοτάδι τα καλώδια της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να πέσει επάνω τους και να βρει το θάνατο.
 
Άλλωστε και η στάση η οποία βρέθηκε η χήνα, αποδεικνύει ότι είχε ανοιχτά τα φτερά της και κόλλησε ουσιαστικά επάνω στα καλώδια.
 
Πριν το μεσημέρι η χήνα είχε απομακρυνθεί από τα καλώδια, καθώς μετέβη στο σημείο συνεργείο της ΔΕΗ με καλάθι και τεχνικούς, οι οποίοι ανέλαβαν να απομακρύνουν τη χήνα από τα καλώδια.
 
Μαρία Καραμπάτση
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ