Αρχική » Grid with Sidebar » Αλλη μια αποτυχημένη επανένταξη αρκούδας στο φυσικό περιβάλλον από τον Αρκτούρο…VIDEO

Αλλη μια αποτυχημένη επανένταξη αρκούδας στο φυσικό περιβάλλον από τον Αρκτούρο…VIDEO

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Μόνο το ένα από τα δύο αρκουδο- αδέρφια που απελευθερώθηκαν πρόσφατα από τον «Αρκτούρο», ο Μπράντλεϊ, κατάφερε τελικά να επανενταχθεί στη φύση, ενώ ο Κούπερ, που ήταν και πιο …αδύνατος -ζύγιζε 67 κιλά σε αντίθεση με τα 80 του αδερφού του- εντοπίστηκε στο φράγμα της Τριανταφυλλιάς Φλώρινας και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο της οργάνωσης.

SVESTONOF

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «διερχόμενη οδηγός από το φράγμα, είδε και κατέγραψε την αρκούδα σε βίντεο και, δυστυχώς, όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία της στην περιοχή, αρκετοί πολίτες συνέτρεξαν εκεί, κάποιοι εκ των οποίων την τάιζαν, καταδικάζοντας έτσι τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να συνηθίσει να αποφεύγει τους ανθρώπους».

Η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου» προσήλθε στο σημείο που ήταν ο Κούπερ και -όπως αναφέρεται- «για την ασφάλεια τόσο του ίδιου όσο φυσικά και των ανθρώπων αποφάσισε να προχωρήσει στη σύλληψή του και τη μεταφορά στο Διεθνές Περιβαλλοντικό Κέντρο όπου και θα ζει στο εξής».

Ομως και το άλλο αρκουδάκι σε κάποια στάνη θα βρεθεί να ψάχνει για τροφή και αργά ή γρήγορα θα καταλήξει στα κλουβιά του Αρκτούρου…..

Η συντακτική ομάδα του iHunt.gr


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ