Αρχική » Grid with Sidebar » Αθωώθηκε η Αγγλίδα για την κλοπή δύο κυνηγόσκυλων

Αθωώθηκε η Αγγλίδα για την κλοπή δύο κυνηγόσκυλων

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Αθώα κρίθηκε χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου η Αγγλίδα, μέλος φιλοζωικού σωματείου της περιοχής μας, η οποία κατηγορούνταν για την κλοπή δύο κυνηγόσκυλων αξίας 10.000 ευρώ!
 
Το δικαστήριο αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην δικογραφία αλλά τα όσα ανέφεραν στις καταθέσεις τους μάρτυρες και κατηγορούμενοι, αποφάσισε ότι από την πλευρά της κατηγορουμένης δεν υπήρξε δόλος σε ότι αφορά την αφαίρεση των δύο σκυλιών, και κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου της κ. Γιώργου Κυπραίου, την έκρινε αθώα.
 
Σε ό,τι αφορά τον βοσκό- ιδιοκτήτη των δύο σκυλιών παραστάθηκε ως πολιτική αγωγή δια της δικηγόρου του κ. Μίκας Δουβή.
 
Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλλε ο βοσκός σε βάρος της αλλοδαπής.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό σημειώθηκε πριν από τρία χρόνια στην Νότια Ρόδο όπου ο βοσκός είχε τα δύο σκυλιά.
 
Ξαφνικά μία ημέρα ο βοσκός διαπίστωσε ότι τα ζώα του έλειπαν και άρχισε να τα αναζητά. Την επόμενη μέρα βρήκε στο σπίτι της αλλοδαπής Αγγλικής καταγωγής και μέλους φιλοζωικού σωματείου  το ένα κυνηγόσκυλο, ενώ το δεύτερο του το έφερε λίγες ημέρες αργότερα η ίδια και του το παρέδωσε καθώς, φιλοξενούνταν σε άλλο σπίτι.
Όπως ανέφερε ο βοσκός η συνολική αξία των δύο κυνηγόσκυλων του ανέρχεται στις 10.000 ευρώ!
 
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η αλλοδαπή αρνήθηκε τα όσα της καταλογίζονταν και ισχυρίστηκε ότι τα σκυλιά τα βρήκαν παρατημένα σε άσχημη κατάσταση καθώς ήταν δεμένα, αδύναμα και χωρίς φαγητό για αυτό και τα πήραν προκειμένου να τα φροντίσουν.
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ