Αρχική » Grid with Sidebar » Αίσιο τέλος με κυνηγό που είχε χαθεί στον Παρνασσό

Αίσιο τέλος με κυνηγό που είχε χαθεί στον Παρνασσό

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, τη Λιβαδειά, το Πολύδροσο και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, μαζί με τους φίλους του και άλλους κυνηγούς της περιοχής τον έψαχναν για αρκετές ώρες
 
Λήξη συναγερμού για την επιχείρηση διάσωσης χαμένου κυνηγού στην κορυφή του Παρνασσού.
 
Πυροσβέστες από την Αμφίκλεια, τη Λιβαδειά, το Πολύδροσο και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία, μαζί με τους φίλους του και άλλους κυνηγούς της περιοχής τον έψαχναν για αρκετές ώρες.
 
Τα πράγματα έγιναν πολύ πιο δύσκολα όταν έπεσε το σκοτάδι, ενώ οι καιρικές συνθήκες ήταν οι χειρότερες, με πολύ ομίχλη, ισχυρή βροχόπτωση και κεραυνούς.
 
Τελικά ο 41χρονος που είχε ανέβει στην ψηλότερη κορυφή του Παρνασσού, στην περιοχή “Λιάκουρα”, για κυνήγι με δυο ακόμη φίλους του, χάθηκε λόγω της πυκνής ομίχλης.
 
Οι δυο φίλοι του κυνηγοί τον έψαχναν μόνοι τους από τις 2:00΄ το μεσημέρι και γύρω στις 5:00΄ το απόγευμα ζήτησαν βοήθεια και έτσι στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου.
 
Τελικά ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη ο χαμένος κυνηγός κατάφερε να βρει το δρόμο και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες έφτασε στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας και στη συνέχεια ενημέρωσε τους φίλους του, βάζοντας έτσι τέλος στην αγωνία των δικών του.
 
Πηγή: lamiareport.gr
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ