Αρχική » Grid with Sidebar » Αίγιο: Σκύλος δάγκωσε περαστικό και σκότωσε το σκυλί του!

Αίγιο: Σκύλος δάγκωσε περαστικό και σκότωσε το σκυλί του!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μάταια ο 42χρονος προσπάθησε να εμποδίσει το αγριεμένο τετράποδο να επιτεθεί στο δικό του, καθώς εκείνος τον δάγκωσε στα χέρια και στη συνέχεια άρπαξε στα δυνατά σαγόνια του το άτυχο σκυλάκι.
 
Στην θέα του μικρόσωμου σκύλου που είχε βγάλει για βόλτα στο Αίγιο ο 42χρονος ιδιοκτήτης του, εξαγριώθηκε το πολύ πιο μεγαλόσωμο σκυλί ενός 47χρονου με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τα χέρια του και να ορμήσει εναντίον τους!
 
Μάταια ο 42χρονος προσπάθησε να εμποδίσει το αγριεμένο τετράποδο να επιτεθεί στο δικό του, καθώς εκείνος τον δάγκωσε στα χέρια και στη συνέχεια άρπαξε στα δυνατά σαγόνια του το άτυχο σκυλάκι θανατώνοντάς το μπροστά στα μάτια του αιμόφυρτου ιδιοκτήτη του!
 
Ο τραυματίας πήγε μόνος του στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και από εκεί κατήγγειλε τον ιδιοκτήτη του σκύλου στο αστυνομικό τμήμα Αιγιαλείας. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 47χρονου για παράβαση του νόμου περί ζώων συντροφιάς και πρόκληση σωματικής βλάβης και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ