Αρχική » Grid with Sidebar » Ήρθε το νέο Toyota Hilux. Δείτε τις τιμές

Ήρθε το νέο Toyota Hilux. Δείτε τις τιμές

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Toyota Hilux στην Ελλάδα, σε τιμές που ξεκινούν από 25.970 ευρώ, με μονή, επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα, με κίνηση στους δύο τροχούς ή και στους τέσσερις και με νέο και πιο δυνατό κινητήρα.

SVESTONOF

Εξωτερικά, το νέο Hilux εμφανίζει πιο επιθετική όψη μέσω του νέου προφυλακτήρα, της μεγάλης μάσκας και των νέων φωτιστικών σωμάτων. Επίσης, υπάρχουν νέες μαύρες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και τρία νέα εξωτερικά χρώματα (Emotional Red II, Dark Blue και μεταλλικό Oxide Bronze).

Στην κορυφαία έκδοση Invincible, η πιο σκληροτράχηλη εικόνα του τονίζεται από την αποκλειστικού σχεδιασμού μάσκα και προφυλακτήρα, την ποδιά εμπρός, τις προσθήκες στα φτερά, τις διαφορετικές ζάντες και τον επίσης διαφορετικό σχεδιασμό της πόρτας του χώρου φόρτωσης.

Αλλαγές υπάρχουν και στο εκσυγχρονισμένο εσωτερικό με το νέο σχεδιασμό, τη βελτιωμένη ποιότητα και τον πλούσιο εξοπλισμό. Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει η νέα οθόνη των 8 ιντσών του συστήματος πολυμέσων με τα φυσικά κουμπιά για περισσότερη ευκολία στη χρήση.

Ο 2.4 λτ. κινητήρας των 150 ίππων και 400 Nm ροπής, με κατανάλωση από 6,5 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 από 171 γρ./χλμ. παραμένει στις πιο απλές εκδόσεις. Ο νέος ντίζελ των 2.8 λτ. με 204 ίππους και 500 Nm ροπής διατίθεται στα μοντέλα Tornado Invincible Double Cab και Tornado Cruiser Double Cab. Το μηχανικό αυτό σύνολο εξασφαλίζει επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 10,0 δλ. (2,8 δλ. πιο γρήγορο από το 2.4), ενώ η κατανάλωση και οι εκπομπές CO2 είναι 7,8 λτ./100 χλμ. και 204 γρ./χλμ. (NEDC). O κινητήρας των 2.8 λτ. συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων και στάνταρ με 4κίνηση.

Βελτιώσεις έχουν γίνει ακόμα στις αναρτήσεις και στο σύστημα διεύθυνσης. Το πλαίσιο παραμένει το τύπου σκάλας για να αντέχει στην σκληρή χρήση και στα βάρη. Η ανάρτηση διαθέτει νέα αμορτισέρ εμπρός – πίσω, βελτιωμένο σχεδιασμό των φύλλων σούστας πίσω και νέους ελαστικούς συνδέσμους. Τα εκτός δρόμου χαρακτηριστικά του έχουν ενισχυθεί και αυτά με μια νέα ηλεκτρονική λειτουργία που προσομοιώνει το μηχανικό LSD διαφορικό (σε μοντέλα 2WD). Επίσης, το ρελαντί του κινητήρα έχει μειωθεί από τις 850 σ.α.λ. στις 680 σ.α.λ., η απόκριση είναι καλύτερη και έχει αναβαθμιστεί το σύστημα ελέγχου δυναμικής συμπεριφοράς VSC.

Οι τιμές ανά έκδοση διαμορφώνονται ως εξής:

Comfort Single Cab: 25.970 ευρώ
Cruiser Extra Cab: 33.900 ευρώ
Comfort TSS Extra Cab: 31.090 ευρώ
Advance TSS Double Cab: 32.810 ευρώ
Cruiser Double Cab: 35.900 ευρώ
Tornado Cruiser Double Cab: 37.500 ευρώ
Invincible Double Cab: 41.380 ευρώ
Tornado Invincible Double Cab: 42.680 ευρώ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ