Αρχική » Grid with Sidebar » Έφοδος θηροφυλάκων και εισαγγελέα σε σπίτι λαθροθήρων στον Αμβρακικό

Έφοδος θηροφυλάκων και εισαγγελέα σε σπίτι λαθροθήρων στον Αμβρακικό

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Μεγάλη επιχείρηση και σύλληψη λαθροθηρών στον Αμβρακικό. Εχθές το βράδυ ομάδα Ομοσπονδιακών Θηροφυλάκων της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου αντιλήφθηκε ύποπτες κινήσεις στον υγροβιότοπο της Ροδιάς στον Αμβρακικό. Μετά από παραλούθηση αρκετών ωρών έστησαν μπλόκο στους λαθροθήρες αλλά οι λαθροθήρες δεν σταμάτησαν για έλεγχο και μάλιστα κινδύνευσε και η σωματική ακεραιότητα των θηροφυλάκων.
 
Οι θηροφύλακες παρακολούθησαν το αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι λαθροθήρες και τους είδαν να μπαίνουν σε ένα σπίτι. 
 
Οι Θηροφύλακες ειδοποίησαν την εισαγγελέα υπηρεσίας. Εκδόθηκε ένταλμα έρευνας και μετά από έφοδο στο σπίτι βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα και περίπου εξήντα υδρόβια.
 
Συνελήφθησαν 2 άτομα, κατασχέθηκαν τα θηράματα και τα κυνηγετικά όπλα και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου θα οδηγηθούν στο δικαστήριο.
 
Εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία για τη θηροφυλακή της Ε ‘Κυνηγετικής Ομοσπονδίας η οποία δείχνει μηδενική ανοχή σε ζητήματα λαθροθηρίας στον Αμβρακικό. 
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια οι θηροφύλακες αφού μόνοι τους προσπαθούν να κρατήσουν τους λαθροθήρες μακριά από τον Αμβρακικό. 
 
Κώστας Λουρής για το iHunt.gr
 
demobanner

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ