Αρχική » Grid with Sidebar » Έρευνα αποκαλύπτει πως 4 χορτοφάγοι στους 5 τελικά το ξαναγυρνάνε στο κρέας

Έρευνα αποκαλύπτει πως 4 χορτοφάγοι στους 5 τελικά το ξαναγυρνάνε στο κρέας

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Τι κοινό έχουν οι Μπίλ Κλίντον, Αδόλφος Χίτλερ και Διογένης ο Κυνικός;
 
Ήταν και οι τρεις χορτοφάγοι πολύ πριν η χορτοφαγία γίνει της μόδας και φτάσει να θεωρείται σήμερα η τρίτη πιο επικίνδυνη θρησκεία στον κόσμο, μετά τον ριζοσπαστικό ισλαμισμό και την λατρεία των προϊόντων της Apple.
 
Είναι μια από τις πληγές της σύγχρονης εποχής οι χορτοφάγοι που ασπάζονται το συγκεκριμένο δόγμα μόνο και μόνο για να το τρίψουν στη μούρη όλων των υπολοίπων και να παραμυθιάσουν τους εαυτούς τους σχετικά με το πόσο γαμάτοι τύποι είναι και πόσο “θρεπτικό” είναι να τρως μανιτάρια τα οποία μάζεψες ξυπόλητος απο το δάσος, επειδή το να φοράς παπούτσια και να πατάς χορτάρια, είναι μια μορφή βίας απέναντι στη μητέρα-φύση.
 
Εντέλει η συντριπτική πλειοψηφία των χορτοφάγων είναι πιο υποκριτές κι απο τύπο που κάνει απεργία πείνας σε καφετέρια, ή γαύρο συντάκτη στα άδυτα του #vazeluben – άλλα όλοι οι υποκριτές κάποια στιγμή ξεμπροστιάζονται, στην περίπτωση μας δηλαδή, εγκαταλείπουν το βόσκημα και επιστρέφουν εκεί που ανήκουν – και σήμερα κυκλοφόρησαν και τα στοιχεία που το αποδεικνύουν αυτό.
 
Η οργάνωση “Humane Research Council”  έκανε μια έρευνα σε δείγμα 11.000 ανθρώπων στις ΗΠΑ και βρήκε ότι:
 
Ενώ το 2% του πληθυσμού της χώρας είναι αυτοί τη στιγμή χορτοφάγοι, το ποσοστό των πρώην χορτοφάγων είναι 10%.
Το 84% όσων γίνονται χορτοφάγοι, κάποια στιγμή επιστρέφει στην κρεατοφαγία.
Επιβεβαιώνεται η κοινή πεποίθηση οτι ο μέσος χορτοφάγος είναι μια Λίζα Σίμπσον της πραγματικότητας, δηλαδή: γυναίκα, αριστερούλα, ψιλοάθεη και νεαρής ηλικίας.
 
 
Απο όσους εγκαταλείπουν την χορτοφαγία, στο 63% δεν άρεσε το γεγονός οτι η χορτοφαγική δίαιτα τους έκανε να νιώθουν “διαφορετικοί” απο τους υπόλοιπους ανθρώπους και το 53% άντεξε χωρίς κρέας για λιγότερο απο ένα χρόνο.
Οι πιστοί χορτοφάγοι, αναφέρουν σαν κύριους λόγους για τον φανατισμό τους: την καλύτερη γεύση της πρασινάδας (52%), την προστασία του περιβάλλοντος (59%), την οργή και αηδία για τα ζωικά προϊόντα (63%), την προστασία των ζώων (68%) και την πεποίθηση οτι η χορτοφαγία είναι ένας υγιεινός τρόπος ζωής (69%).
 
 
Αντί άλλου σχολίου:
 
 
http://luben.tv/

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ