Αρχική » Grid with Sidebar » Έντονη διαμαρτυρία του ΚΣ Κατερίνης για το αποκεφαλισμένο ζαρκάδι

Έντονη διαμαρτυρία του ΚΣ Κατερίνης για το αποκεφαλισμένο ζαρκάδι

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Οι κυνηγοί για άλλη μια φορά δέχονται ενορχηστρωμένη επίθεση από φερόμενη οικολογική οργάνωση με την επωνυμία “Οικολογικό δίκτυο” αγνώστου προελεύσεως και απρόσωπη εντελώς στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο προβάλλοντας το θάνατο ενός ζαρκαδιού στην περιοχή Πέτρας – Κοκκινοπηλού στην θέση Τρόχαλο και ισχυριζόμενοι ότι έγινε από ασυνείδητο κυνηγό έχοντας εντοπίσει ένα κεφάλι ζώου και μόνο αυτό. Οι κύριοι αυτοί… εντοπίζοντάς το κρίνανε από μόνοι τους και χωρίς καμία επίσημη πραγματογνωμοσύνη από Κτηνίατρο ή Δασική Υπηρεσία ότι το σκότωσε κυνηγός.
 
Το συγκεκριμένο ζώο θα μπορούσε πολύ εύκολα να το έχει κατασπαράξει λύκος ή σκυλιά ή αρκούδα κτλ. ή να έχει πέσει θύμα οποιουδήποτε που δεν έχει καμία σχέση με το κυνήγι. Είναι κρίμα και άδικο να σπιλώνεται τόσο εύκολα το όνομα των νόμιμων κυνηγών, που καμία απολύτως σχέση δεν έχουν με τους λαθροθήρες και όλους όσους παράνομα ενεργούν στη φύση, οι οποίοι με αγώνα και με δικά τους χρήματα έχουν δημιουργήσει την Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή που αναλαμβάνει δράσεις με μεγάλη επιτυχία κατά την λαθροθηρίας.
 
Οι κυνηγοί προστατεύουν, αγαπούν την φύση και είναι αυτοί που είναι πάντα μπροστά στις δασικές πυρκαγιές, στην διαχείριση της πανίδας και των ασθενειών όπως είναι η λύσσα κλπ.. 
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 
ΛΑΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                   ΠΛΑΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ