Αρχική » Grid with Sidebar » Ένα Toyota Hilux έτοιμο για το Dakar

Ένα Toyota Hilux έτοιμο για το Dakar

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner

Εάν έχετε βλέψεις για συμμετοχή στον περίφημο αγώνα ή σε αυτή τη μορφή των αγώνων (Raid), τότε σας έχουμε την καλύτερη πρόταση.

SVESTONOF

Το πορτοκαλί Toyota Hilux που είναι προετοιμασμένο σύμφωνα με τους κανονισμούς της κατηγορίας FIA T1 για αγώνες Rally Raid, περιμένει τους επόμενους ιδιοκτήτες του που θα θελήσουν να ζήσουν τη μαγεία των αγώνων του είδους. Για αγωνιστικό του είδους, μάλλον δεν είναι πολλά τα χρήματα που ζητά ο ιδιοκτήτης του αλλά έτσι και αλλιώς, το εξαψήφιο με πρώτο αριθμό το «2» μόνο μικρό νούμερο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Σίγουρα, τα επίπεδα της ιπποδύναμης μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακά με την πρώτη ματιά, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι τα αγωνιστικά οχήματα κρίνονται και από άλλα δεδομένα. Αυτό το Hilux διαθέτει έναν κινητήρα Lexus V8 από IS-F, που έχει απόδοση 340 ίππων και ροπή 560 Nm.

Έχει τερματίσει στην 20η θέση της γενικής κατάταξης του Rally Dakar Ντακάρ το 2020 και στην 23η το 2021, με τον Λιθουανό οδηγό Antanas Juknevicius πίσω από το τιμόνι του. Φυσικά και το συγκριμένο Hilux δεν μοιάζει σε τίποτα με ένα από αυτά που θα μπορούσε να δει κάποιος σε δημόσιο δρόμο, καθώς διαθέτει σωληνωτό πλαίσιο και μέρη αμαξώματος από ανθρακόνημα. Έχει σειριακό κιβώτιο 6 ταχυτήτων της Sadev, αμορτισέρ της Reiger με 28,0 εκατοστά διαδρομή ανά τροχό και πολλές ακόμη αναβαθμίσεις. Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι το ρεζερβουάρ καυσίμου ATL Safety FT3 με μέγιστη χωρητικότητα 500 λίτρα καυσίμου, στοιχείο πολύ απαραίτητο για αγώνες αντοχής όπως το Rally Dakar. Το αυτοκίνητο βρίσκεται στη Λιθουανία και προσφέρεται για όποιον θέλει να το αγοράσει και να δοκιμάσει την τύχη του σε αυτή τη μορφή των αγώνων, έναντι του ποσού των 210.000 ευρώ.

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ