Αρχική » Grid with Sidebar » Ένα τροχόσπιτο παντός εδάφους!

Ένα τροχόσπιτο παντός εδάφους!

by iHunt

Print Friendly, PDF & Email
demobanner
Πρεμιέρα στην έκθεση CMT της Στουτγάρδης, τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή με θέμα τα τροχόσπιτα, τους αυτοκινητιστές και τον τουρισμό, έκανε το Ducato 4×4 Expedition.
 
Δε διατίθεται προς πώληση, καθώς αποτελεί δείγμα των δυνατοτήτων της Fiat Professional για τη δημιουργία ενός τροχόσπιτου που θα απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τα ταξίδια και τις περιπέτειες.
 
 
Όπως μαρτυρά και το όνομά του, το Ducato 4×4 Expedition φέρει τετρακίνηση, η οποία σε συνδυασμό με την αυξημένη απόσταση από το έδαφος και τα ειδικά ελαστικά του χαρίζει δυνατότητα κίνησης σε εδάφη όπου σπάνια συναντάμε αντίστοιχα οχήματα. Η Fiat Professional το εφοδιάζει με τον diesel 2.3 MultiJet II, απόδοσης 150 ίππων, μακρύ μεταξόνιο και υπερυψωμένη οροφή.
 
 
Όσο «άγριο» είναι το εξωτερικό, τόσο φιλόξενο και άνετο είναι το εσωτερικό του αυτοκινούμενου τροχόσπιτου. Η σχεδίαση έχει γίνει από τον ειδικό του είδους, την εταιρεία Tecnoform, ενώ ο εξοπλισμός περιλαμβάνει σύστημα πολυμέσων Uconnect με χάρτες πλοήγησης, θέση για tablet, κάμερα οπισθοπορείας κ.α.
 
 

SVESTONOF

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ